Ida Borup Højer

Ida Borup Højer
Fasanvej 10, Bremdal
7600 Struer
Tlf.: 24 60 75 06
ida@bhojer.dk

Jeg har malet med akryl i flere år og løbende været på kurser hos anerkendte kunstnere.
Jeg elsker at føle den fordybelse, frustration og glæde der opstår i maleprocessen.

Jeg maler med abstrakt tilgang ud fra egne oplevelser, følelser og nysgerrighed i det uvisse. Jeg stræber efter det ukendte som kan sætte drømme og fantasier i gang og give indgangsvinkel til egen fortolkning af malerierne. Jeg tilstræber ligeledes en dybde samt en fornemmelse af bevægelse i malerierne.

Jeg har udstillet mine malerier med flere alene udstillinger i kunstforeninger, kulturcentre, hoteller, golfklubber samt deltaget i censurerede udstillinger. Jeg er aktuelt tilknyttet Galleri 5 i Ringkøbing hvor I ligeledes vil kunne opleve mine malerier.

Galleri