Karina Marie Baunsgaard Nørgaard

Karina Marie Baunsgaard Nørgaard
Thorsvej 8
7600 Struer
Mobil: 28 94 12 27
karinanoergaard@hotmail.dk
Karma-art.123hjemmeside.dk

Mit navn er Karina Marie Baunsgaard Nørgaard, og jeg bor i Struer sammen med min mand og vores to børn. Jeg er uddannet lærer i dansk, engelsk og billedkunst fra Skive seminarium i 2001, og har siden undervist på Vinderup Realskole.
Jeg maler, laver skulpturer i beton og støber i bronze. Jeg finder inspiration alle steder omkring mig, og udtrykker mig oftest med stærke farver og masser af liv i mine billeder. Mine skulpturer udtrykker ofte kontrasten mellem styrke og sårbarhed, og jeg bruger som regel menneskekroppen som tema. Jeg er autodidakt billedkunstner og skulptør og udvikler hele tiden på mine metoder til fremstilling af min kunst. 

Galleri