Anna-Grethe Arnum Jørgensen

Anna-Grethe Arnum Jørgensen
Stenvej 13, Humlum
7600 Struer
www.galleri-svarre.dk
anna-grethe@altiboxmail.dk

Jeg er født i Skjern i 1946, hvor jeg boede hele min barndom og ungdomsår. Det er bl.a. de grønne enge og store vidder, man oplever her. Det har givet inspirationer til mine billeder. Det er både landskaber og dyr, gerne over i det abstrakte. Jeg har i mange år malet lidt, men da jeg forlod arbejdsmarkedet, gik jeg rigtigt i gang.
De første billeder var oliemaling. Siden er jeg gået over til akryl. Jeg spartler meget og har også eksperimenteret med sand – jord – kaffe –horn – træ, det er jo kun fantasien, der sætter grænser. 
Undervist af:
Kresten Rusbjerg
Regind R, Færøerne
Gimsing Hoved billedskolen
Gete Vestbjerg, Galleri Aakjær
Kunstskolen Galleri Sønderbygaard

Udstillinger:
Struer Gymnasium
Gimsinghoved Kulturcenter
Vestcenter Kilen
Rosengården
Hvidbjerg Bank
Galleri-Svarre
Struer Bibliotek
Galleri Anna Bjerre

Galleri