Ernst Svarre Jørgensen


Ernst Svarre Jørgensen
Stenvej 13
7600 Struer
ernst-svarre@altiboxmail.dk

Jeg er født i Struer i 1951, her boede jeg indtil 1971. Jeg er fra en årgang, hvor der var mange børn, hvilket betød at de fleste aktiviteter vi havde foregik udendørs. Bl.a. var der for os drenge, meget brugt at gå rundt med en kniv, og skære i div. træstykker, som vi kunne finde, det var her, at min interesse for at arbejde med træ blev skabt. Da min far kom i voksenlære som tømrer, og fik lavet et lille værksted i kælderen, blev mine muligheder for at arbejde med træ meget større.
Træ er et vidunderligt materiale at arbejde i, der er mange træsorter med hver deres egenskaber. Når man står med et nyt stykke træ i hænderne, er det en stor udfordring, at se hvad dette stykke træ kan blive til.

Galleri