Nyt medlem

2024-04-19 Slået fra Af Lars Stampe
Nyt medlem

Nordvestkunst byder Marie Juhl velkommen

Marie Juhl

Straussvej 154

7500 Holstebro

42 80 90 38

mariejuhl@outlook.com

www.juhlstraeer.dk 

 

“Jeg er autodidakt ud i mine snoede træer. Da jeg hedder Juhl til efternavn, var det nærliggende at kalde mit “Brand” for “Juhl’s Træer”  -uanset hvilke referencer det giver…

Det hele startede i sommeren 2019, hvor jeg så et Ravtræ, men selv ville forsøge at snøre et… Det greb om sig, så jeg har fået udviklet min helt egen stilart og forsøger at gøre det til lidt andet end hvad andre har lavet. Flere unikke træer skabes -til forskelligt formål og anvendelse! Jeg anvender flere tråd typer og kombinerer det gerne med forskellige strandfund -særligt rav. Wirekunst er det nok ikke helt, men en kreativitet, jeg har stor glæde og gavn af, og jeg håber mine “Livstræer” kan give det samme for andre -glæde, håb og gavn!”